//vinnica-shtanga.ucoz.ua/gerb.jpg

ШТАНГИСТЫ ВИННИЦКОГО КООПЕРАТИВНОГО

Меню сайта


Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0


Форма входа


Поиск


Календарь
«  Октябрь 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031


Друзья сайта
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz


  • Архив записей


    Приветствую Вас, Гость · RSS 20.04.2024, 00:19
    Главная » 2015 » Октябрь » 5 » Школярі на чемпіонаті області
    21:23
    Школярі на чемпіонаті області

    Столиця залізничників місто Жмеринка приймала обласний чемпіонат юних важкоатлетів до 13 та 15 років. Чудова погода подарувала жмеринчанам справжнє свято. На поміст у міському будинку культури вийшло більше сорока школярів із міст Тульчина, Жмеринки, Вінниці та Крижополя, а жителі міста стали свідками фестивалю юних богатирів. Спочатку на поміст вийшли юнаки віком до 13 років. Хорошу фізичну загартованість показали юнаки із Вінниці, Крижополя та Тульчина тренери: Петро Нагурний, Олександр Рябенький та Любов Кураченко. Абсолютним чемпіоном серед самих юних важкоатлетів стає учень Костянтина Соцкова із ОДЮСШ «Колос» Гліб Гриненко. Цілу команду дівчат виставили і тренери із міста Тульчина Любов Кураченко і Віктор Мельник.
    У другому потоці змагань на поміст вийшли юнаки до 15 років. Саме тут виступали більш досвідчені важкоатлети, серед яких учасники Всеукраїнських змагань Олексій Жученко, Денис Бевз, Олександр Невмержицький. Перемогу цього разу з абсолютним результатом у сумі класичного двоборства святкував Олексій Жученко 183 кг (78+105) (МДЮСШ №5, тренер Петро Нагурний). Непогано виступали і юнаки із секції Вінницького Кооперативного інституту – ОДЮСШ «Колос» Денис Бевз, Сергій Мазур та Артур Рисінський (тренер Іван Лозовський). Цього разу вони були срібними призерами чемпіонату, але є надія на кращі результати на майбутніх стартах. Олексій Жученко Срібна нагорода у Дениса Бевза. Праворуч Сергій Мазур та абсолютний чемпіон Олексій Жученко
    Досить вдало виступала юна спортсменка із спортивної сімї Ковбасюків що в селі Городківка, на Крижопільщині, Анастасія Ковбасюк.
    Анастасія Ковбасюк легко підкорює вагу, а на задньому плані страхує спортсменку її тренер Олександр Рябенький
    Враховуючи те, що дівчина зовсім мало тренується, вона зачарувала глядачів та суддів своєю наполегливістью до перемоги та прекрасною технікою підняття ваги. Показавши у сумі двоборства 81 кг (36+45) учениця тренера Олександра Рябенького стає неперевершеною чемпіонкою даних змагань серед дівчат. В подальшому свою долю юна спортсменка мріє пов'язати з навчанням у Вінницькому Кооперативному інституті та продовжити тренування у спортивній секції навчального закладу.
    З цього чемпіонату можна зробити висновок, що юнаки та дівчата займаються у всіх виступаючих спортивних школах, але головна робота тренерів не тільки знайти хорошого спортсмена, але найголовніше зберегти його на довгі роки тренувань. Тільки тоді можна говорити про успіх тієї чи іншої спортивної школи та тренерів зокрема. За результатами змагань буде сформована збірна команда області для підготовки до чемпіонату України, який проходитиме у місті Кам’янець - Подільський з 16 по 20 жовтня поточного року. До складу команди відібрані кандидати – Олексій Жученко (77кг), Денис Бевз (50 кг), Олександр Невмержицький та Сергій Мазур (69 кг), Адам Мельник (50 кг).
    Іван Лозовський, почесний майстер спорту

     
    Просмотров: 664 | Добавил: vinnica | Рейтинг: 5.0/1
    Всего комментариев: 0
    Имя *:
    Email *:
    Код *:
    Бесплатный конструктор сайтов - uCoz