//vinnica-shtanga.ucoz.ua/gerb.jpg

ШТАНГИСТЫ ВИННИЦКОГО КООПЕРАТИВНОГО

Меню сайта


Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0


Форма входа


Поиск


Календарь
«  Октябрь 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031


Друзья сайта
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz


  • Архив записей


    Приветствую Вас, Гость · RSS 19.04.2024, 19:10
    Главная » 2015 » Октябрь » 3 » Кубок Івана Лозовського зібрав найсильніших штангістів Вінниччини
    20:01
    Кубок Івана Лозовського зібрав найсильніших штангістів Вінниччини

    Першого жовтня відбувся відкритий чемпіонат Вінницького кооперативного інституту з важкої атлетики, який отримав назву «Кубок Івана Лозовського». Це тренер з важкої атлетики ДЮСШ «Колос», який багато років плідно працює на базі цього навчального закладу.

     
    Змагання зібрали понад два десятки провідних спортсменів Вінниці і сусідніх районів, серед них були навіть майстри спорту. Високі результати показали вихованці МДЮСШ № 5 і ОДЮСШ «Колос». Серед жінок не було рівних 33-річній вінничанці Майї Ліщенко, яка повернулася в спорт після 3-річної перерви.

    – Ці змагання були започатковані минулого року, напередодні мого 75-річчя. Вони проходять за підтримки спортивного клубу «Гамбурзькі ведмеді» (Німеччина). В них приймають участь мої вихованці та сильніші важкоатлети Вінниччини. На жаль, з різних причини зараз не приїхали штангісти зі Жмеринки і Тульчина, – розповів почесний майстер спорту Іван Лозовський.

    Серед почесних гостей Кубку були ректор Вінницького кооперативного інституту Анатолій Драбовський, майстер спорту СРСР Віктор Войцехівський (Липовець), заслужений тренер Росії Іван Куліжніков, чемпіон світу серед студентів Костянтин Соцков. Вони привітали спортсменів і взяли участь у нагородженні призерів змагань.

    – Ще не так давно, 5 років тому, Іван Лозовський прийшов до нашого інституту і запропонував тренувати тут важкоатлетів. З того часу в цьому залі виховали багатьох сильних штангістів. Тому саме на честь легенди спорту Івана Лозовського і започатковано цей турнір, – сказав Анатолій Драбовський.

    – Чемпіони виростають не там, де гарні умови для тренувань, а де є трудолюбивий колектив і гарні тренери. Тому нерідко відомі спортсмени виходили зі підвалів – таких, як цей зал штанги у кооперативному інституті. Хотілося, щоб тут виховали не тільки майстрів спорту, а й хоча б одного олімпійського чемпіона чи призера, – наголосив Костянтин Соцков.    

    Старший тренер спортивного клубу «Гамбурзькі ведмеді» Іван Куліжніков розповів, що він і надалі підтримуватиме і спонсоруватиме Кубок Івана Лозовського. І планує організувати очну матчеву зустріч штангістів Вінниці і Гамбурга.   

    НОВИНИ ВІННИЦІ - 20 ХВИЛИН

     

    Просмотров: 582 | Добавил: vinnica | Рейтинг: 5.0/2
    Всего комментариев: 0
    Имя *:
    Email *:
    Код *:
    Бесплатный конструктор сайтов - uCoz