//vinnica-shtanga.ucoz.ua/gerb.jpg

ШТАНГИСТЫ ВИННИЦКОГО КООПЕРАТИВНОГО

Меню сайта


Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0


Форма входа


Поиск


Календарь
«  Октябрь 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31


Друзья сайта
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz


  • Архив записей


    Приветствую Вас, Гость · RSS 29.03.2024, 10:28
    Главная » 2016 » Октябрь » 22 » Козацькому роду немає переводу!!
    21:17
    Козацькому роду немає переводу!!

    18 жовтня студенти Вінницького Кооперативного інституту зібралися в актовому залі, щоб відзначити свято козацтва і провести свої змагання між різними козацькими куренями та вибороти козацтву булаву і солодкі подарунки від організаторів свята . 

    Декан факультету економіки та підприємництва Світлана Миколаївна Мацера відкриває свято козацької слави 


    Три курені боролися за першість у святі – Подільські орли, Чумаки та Атамани. Вони вийшли на старт в боротьбі за козацьку булаву та солодощі та організували господарі свята. По переду досить цікаві та захоплюючі змагання з вижиманні гири, кидання дротику, стрибки у мішках, справжній художник, перетягування канату та інші епізоди спортивного заходу. 
    Учасниця Олімпіади-2016 Олена Яновська провела урок у Вінницькому Кооперативному інституті 

       

                                                                                                                 Олена Яновська на дистанції бар’єрного бігу 
    На великому святі козаків- студентів ВКІ відбулася досить цікава зустріч студентського колективу та всього викладацького складу інституту з учасницею Олімпійських ігор в Ріо-де-Жанейро 2016 року, майстром спорту міжнародного класу, чемпіонкою Європи, з легкої атлетики (бар’єрний біг) Оленою Яновською. 
    Олена Яновська походить з родини спортсменів. Її тато боксер, а мама бігала марафони. - А біг обрала тому, що мені просто завжди подобалось бігати. Можна сказати, що спорт у мене “в крові”, тому й іншого вибору, як продовжувати спортивні традиції сім’ї у мене, мабуть, не було… Преставляю ФСТ «Колос» (Вінницька область). У 2015 році на меморіалі Камили Сколімовськой виборола друге місце з бугу на 100 метрів з бар’єрами. Завоювала ліцензію на Олімпійські ігри 2016 року в Ріо-де-Жанейро, завдяки перемозі на «Меморіалі Гусмана Косанова» в Алмати з особистим рекордом 13:00 с. 
    Олена Яновська про Олімпіаду та Олімпійські ігри в Ріо 2016 
    – Олімпіада – це, як правило – найбільша подія у житті будь-якого спортсмена. 
    Що можна буде для Вас вважати успіхом в Ріо-де-Жанейро? – Для мене особисто – це покращення особистого результату. Не можна загадувати наперед, яким саме буде виступ на Олімпіаді, тому що там завжди багато сюрпризів і несподіванок – як приємних і радісних, так і великих розчарувань! Для кожного спортсмена важлива не лише фізична підготовка, але й психологічна, тому що Олімпіада вимагає від тебе дуже підготовленої, сильної психіки, і далеко не всі спортсмени це витримують! 
    На згадку про цікаву зустріч з колективом Вінницького Кооперативного інституту Олена Яновська подарувала важкоатлетичній секції спортивний снаряд для жиму лежачи, а в знак вдячності від імені важкоатлетів інституту, котрі також приставляють спортивне товариство «Колос» тренер команди важкоатлетів Іван Лозовський подарував гості кращі свої літературні надбання - книги про спортивне життя еліти спорту України 

      

    Опробовують спортивний снаряд кандидати в майстри спорту Дмитро Сніцар та Максим Гайдамака 
    А далі за програмою свята проходили спортивні змагання між козацькими куренями.
    Свято пройшло з великим піднесенням. Декан факультету Світлана Миколаївна Мацера та проректор Олена Вікторівна Солоїд ще раз привітали всстудентську спільноту та увесь колектив інституту зі святом, яке по справжньому вдалося на славу. Підвели підсумки змагань. Приємно, що і цього разу перемогла дружба. Першокурсники з задоволенням послухали розповідь олімпійця Олени Яновської, зустріч з якою можливо для когось стане справжнім дивом з такою нагодою, а святковий настрій про спортивні змагання залишиться надовго в пам’яті про студентське життя сьогодення 

    Іван Лозовський, почесний майстер спорту

    Просмотров: 572 | Добавил: vinnica | Рейтинг: 5.0/2
    Всего комментариев: 0
    Имя *:
    Email *:
    Код *:
    Бесплатный конструктор сайтов - uCoz