//vinnica-shtanga.ucoz.ua/gerb.jpg

ШТАНГИСТЫ ВИННИЦКОГО КООПЕРАТИВНОГО

Меню сайта


Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0


Форма входа


Поиск


Календарь
«  Сентябрь 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930


Друзья сайта
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz


  • Архив записей


    Приветствую Вас, Гость · RSS 29.03.2024, 13:45
    Главная » 2014 » Сентябрь » 21 » ЧЕМПИОНАТ ГОРОДА СРЕДИ КАДЕТОВ ДО 13-ТИ И ДО 15-ЛЕТ
    14:40
    ЧЕМПИОНАТ ГОРОДА СРЕДИ КАДЕТОВ ДО 13-ТИ И ДО 15-ЛЕТ

         

               ДЕНІС БЕВЗ

       

    Дитяча гра – діти приборкують важку штангу!

    Зала важкої атлетики Центрального міського стадіону переповнена щебетанням дитячого гурту. Саме сьогодні тут проходить чемпіонат міста по підняттю  важкості для дітей вікових груп до 13 та до 15 років. В змаганнях прийняло участь 25 юних спортсменів, учні тренерів Петра Нагурного і Олександра Ковальчука  – МДЮСШ №5, Івана Лозовського і Олександра Бичкова – ОДЮСШ «Колос». Серед переможців найбільшу кількість золотих нагород отримали юні спортсмени тренерів Івана Лозовського і Майї Ліщенко – (5 золотих, 2 срібних і 1 бронза), юнаки тренера Петра Нагурного отримали – (4 золотих, 3 срібних нагород) по 3 золотих медалі отримали юнаки тренерів Олександра Бичкова і Олександра Ковальчука. Серед чемпіонів у дівчат стали: Наташа Красновид (тренер О. Бичков), Вікторія Максименко і Настя Березюк (ЗОШ № 27, «Колос», тренери І. Лозовський, М. Ліщенко).

     

    СЕРГІЙ МАЗУР                                                                           АНАСТАСІЯ БЕРЕЗЮК

     

    У юнаків чемпіонами у своїх вагових категоріях стали: Микита Марущенко, Влад Хоров, Олексій Жученко, Роман Пшеничний (тренер П. Нагурний); Денис Бевз, Сергій Мазур, Максим Царук (тренери І.Лозовський, М. Ліщенко); Андрій Ведибіда, Денис Олійник (тренер О. Бичков);Андрій Андрущак, О. Невмержицький (тренер О. Ковальчук). Юні спортсмени показали хороші результати і більшість з них виконало дорослі і юнацькі спортивні розряди.
    До останнього підходу точилася вперта боротьба між двома важковаговиками Романом Пшеничним (особиста вага 94 кг, тренер П. Нагурний) і Максимом Гайдамакою (вага 104 кг, тренер Іван Лозовський). Після першої спроби вперед виходить Роман Пшеничний показавши результат у ривку 95,0 кг, а його конкурент, Максим Гайдамака, зупиняється на вазі 92,0 кг, хоча зовсім недавно на обласному чемпіонаті він зафіксував також вагу 95,0 кг. Цього разу із за  ​травми кісті ривок «не пішов». У поштовху  після першої спроби на 115 кг вперед виходить Максим, але і Роман фіксує цю ж вагу. Друга спроба на 120 кг
    також легко підкоряється обом атлетам, але у Максима Гайдамаки є ще одна залікова спроба. Для перемоги заявляється вага 124 кг. Спортсмен ще ніколи не підкоряв цю вагу на офіційних змаганнях. Суддя викликає до штанги для виконання третьої спроби Максима Гайдамаку. Сто кілограмовий богатир міцно обхвачує руками гриф штанги, мить, і вага на грудях у молодого богатиря. Секунда відпочинку і вага виштовхується вверх на прямі руки. Здавалося, що вага підкорюється спортсменові, залишається тільки приставити ноги, але маленька неточність при виконанні вправи дала себе знати. Суддя не зумів зафіксувати велику вагу майже підняту спортсменом 124 кілограмова штанга падає на поміст. Так, нажаль, перемога відійшла до другого спортсмена, котрий цього разу гідно справився зі своїми задачами і стає чемпіоном міста і найсильнішим спортсменом цього чемпіонату. Срібна нагорода у Максима Гайдамаки. Але попереду ще багато часу, хто переможе наступного разу покаже час, але вже те, що Вінниччина має таких прекрасних спортсменів суперважкої вагової категорії це вже нас радує. А прихильників важкої атлетики вже наступної суботи 27 вересня чекає черговий чемпіонат області серед спортсменів до 13 і 15 років, де вони виборюватимуть путівку на чемпіонат України, що відбуватиметься у місті Березне, Рівненської області в середині жовтня поточного року. То ж бажаємо юним силачам успішних стартів на помостах.

    Іван Лозовський, почесний майстер спорту.

    Просмотров: 685 | Добавил: vinnica | Рейтинг: 5.0/2
    Всего комментариев: 0
    Имя *:
    Email *:
    Код *:
    Бесплатный конструктор сайтов - uCoz