//vinnica-shtanga.ucoz.ua/gerb.jpg

ШТАНГИСТЫ ВИННИЦКОГО КООПЕРАТИВНОГО

Меню сайта


Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0


Форма входа


Поиск


Календарь
«  Ноябрь 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930


Друзья сайта
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz


  • Архив записей


    Приветствую Вас, Гость · RSS 25.04.2024, 20:35
    Главная » 2013 » Ноябрь » 11 » ЧЕМПИОНАТ ДЮСШ "КОЛОС"
    20:35
    ЧЕМПИОНАТ ДЮСШ "КОЛОС"
    Юнаки виходять на поміст.

    Справжнє спортивне свято відбулося в залі важкої атлетики вінницького Кооперативного інституту. Тут прийшли помірятися силою на важкоатлетичному помості юнаки і дівчата обласної дитячо-юнацької спортивної школи «Колос», яку очолює майстер спорту Олександр Білінський. Більше тридцяти юних спортсменів розіграли медалі призерів чемпіонату серед двох вікових груп. Спочатку на поміст вийшли юнаки і дівчата 1998-2003 років народження, а по нагородженню переможців першого потоку на поміст вийшли важкоатлети 1995-1997 років народження.

    Відкрив змагання самий молодий спортсмени 2003 року народження Олександр Комендант (тренер Олександр Бичков). Юнак підкорює послідовно вагу 8 і 10 кг як в ривку так і в поштовху і стає глядачем чемпіонату. Чотири юнаки боролися у ваговій категорії до 41 кг за право стати чемпіоном. Заслужену перемогу і звання чемпіона виборює Денис Бевз (тренер Іван Лозовський) з результатом 42 кг (17+25). В категорії до 45 кг чемпіоном стає Сергій Мазур (2000 р.н). З сумою двоборства 64 кг
    (28+36)

      
    ИВАН ШКОНДЯ ТОЛЧОК -106 КГ
    Досить успішно виступав на своєму першому турнірі важкоатлетів здібний юнак із кооперативного коледжу Артур Кучеренко (1998 р.н.).  В категорії до 56 кг від підкорив вагу в сумі двоборства101 кг (45+56) і виконує норматив ІІ юнацького розряду. В категорії до 62 кг чемпіоном стає учень ЗОШ №95 Ілля Кугай (1999 рн) з сумою 82 кг(37+45). В категорії до 69 кг першість виграє Андрій Дзюбенко з сумою двоборства – 115 кг (47+68). Друге місце за Олександром Атаманчуком – 110 кг (50+60), а бронзовим призером стає Влад Заруцкий з сумою в двоборстві 96 кг (43+53).Не було суперників у братів Саїнських - Бориса та Євгена (тренери: О. Бичков, К. Соцков).


    ГЕОРГИЙ БОХАНОВ, ТОЛЧОК-120 КГ

    Спочатку чемпіоном у ваговій категорії до 77 кг чемпіоном стає Борис з сумою 136 кг (61+75), а Євген виборює золоту медаль в категорії +77 кг з результатом 140 кг (65+75). Серед молодших юнаків виступала і студентка із кооперативного коледжу Аліна Котко (1998 рн). Вона вперше приймаючи участь в таких змаганнях, стає чемпіонкою і виконує норматив 2 юнацького спортивного розряду. Наразі коли ця спортсменка все ж таки залишиться в спортивній секції Майї Ліщенко та Івана Лозовського, то в неї велике майбутнє у важкоатлетичному спорті. 
      
    АЛЕКСАНДР АТАМАНЧУК                                                                     ВИКТОР ШВЕЦ
    Самі цікаві хвилини у вболівальників, а їх тут було чимало, серед них і батьки юнаків, очікувалися у другому потоці, де прийняли участь у змаганнях бульш старші спортсмени 1995-1997 років народження. Серед них були кандидати в майстри спорту Денис пшеничний і Георгій Боханов та спортсмени першого та другого дорослих розрядів. Всі виступаючі важкоатлети у другому потоці є учнями тренерів Івана Лозовського та Майї Ліщенко. Цікава боротьба розгорнулася саме серед найбільш досвідчених спортсменів студентом Кооперативного інституту Денисом Пшеничним і майбутнім лікарем, студентом медичного університету Геогієм Бохановим. Після першої вправ, ривка, вперед з результатом 100 кг виходить Георгій, п’ять кг програє йому Денис Пшеничний, та вміння вдало виступати у другій вправі двоборства, поштовху, вперед виходить більш досвідчений Денис Пшеничний. Він і стає чемпіоном. Остання спроба у Георгія на вагу 120 кг була невдалою, хоча спортсмен вже багато разів піднімав цю вагу на тренуваннях. Хочеться вірити, що боротьба між цими спортсменами невдовзі дасть нам і нового майстра спорту про виконання якого у них вже давно є своє бачення. Не менш цікавою була боротьба між першорозрядниками Іваном Шкондьою та Олександром Казмірчуком. Обидва спортсмени прибавили в особистій вазі і виступали в категорії до 77 кг. Менш досвідчениі і молодший Іван Шкондя на протязі всього виступу йшов по стопам свого суперника. Цього разу і тут першість залишилася за досвідом та віком.
     
    ВЛАДИМИР МИХАЛИНА
    Чемпіоном стає Олександр Казмірчук, срібна нагорода у Івана Шконді, але попереду ще є багато часу.. Хто стане переможцем на наступних змаганнях, покаже час. В решті вагових категоріях чемпіонами стають: категорія до 56 кг – Нарег Халоян, категорія до62 кг – Андрій Корчовий, категорія до 85 кг – Євген Барчак.
    Серед старших юнаків виступала одна представниця слабкої статті, студентка кооперативного інституту Діана Філіпенко. Маючи хороший фізичний потенціал, Діана з результатом у суму двоборства 71 кг (26+45) вперше виконує перший юнацький розряд і отримує золоту медаль чемпіонату.
    Змагання завершено. Визначилися переможці, та головне, що на поміст вийшли зовсім юні спортсмени, і це радує, адже вічного нічого не буває. На зміну знаним майстрам приходить молодь, а їх було цього разу багато, і географія навчальних закладів де навчаються юнаки розширюється. Приємно, що серед спортсменів є студенти медичного і аграрного університетів, кооперативного  інституту і учні загальноосвітніх шкіл. Хочеться вірити, що важка атлетика в фізкультурно-спортивному товаристві «Колос» виходить на новий рівень, а до успіху залишається зовсім мало – вдалий підбур кадрів та їх успішна і сумлінна праця.

    Іван Лозовський, почесний майстер спорту, головний суддя змагань

    Просмотров: 966 | Добавил: vinnica | Рейтинг: 3.5/4
    Всего комментариев: 0
    Имя *:
    Email *:
    Код *:
    Бесплатный конструктор сайтов - uCoz