//vinnica-shtanga.ucoz.ua/gerb.jpg

ШТАНГИСТЫ ВИННИЦКОГО КООПЕРАТИВНОГО

Меню сайта


Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0


Форма входа


Поиск


Календарь
«  Апрель 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930


Друзья сайта
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz


  • Архив записей


    Приветствую Вас, Гость · RSS 29.03.2024, 09:18
    Главная » 2017 » Апрель » 15 » Студентські путівки на Всеукраїнську Універсіаду з важкої атлетики
    23:27
    Студентські путівки на Всеукраїнську Універсіаду з важкої атлетики

     

    В переддень проведення Всеукраїнської Універсіади, яка проходитиме в період з 15 по 19 травня поточного року у м. Камянець-Подільському, комітет з фізичного виховання та спорту МОН України у Вінницькій області провів свою обласну Універсіаду. В змаганнях прийняло участь шість вищих навчальних закладів області. У змаганнях виявили бажання виступати більше 25 спортсменів із студентських колективів: Державного педагогічного та Національного технічного університетів, важкоатлети вінницького Кооперативного інституту, спортсмени із Національного аграрного та Донецького національного університетів. Боротьба за першість проходила досить цікаво і майже у всіх вагових категоріях. Чемпіонами обласної Універсіади у своїх вагових категоріях стали: серед спортсменів педагогічного університету – Вікторія Базюк, Юлія Пивоварова, Дарія Шпатова і Вадим Мельник. Серед спортсменів Вінницького Кооперативного інституту чемпіонами стали: Олександр Марценюк, Андрій Москаленко, і Максим Гайдамака. Чемпіонське звання Універсіади вибороли також Георгій Боханов (медичний університет), категорія до 85 кг – 255 кг (115+140), Максим Лубов (аграрний університет), категорія до 94 кг – 268 кг (121+147) та Роман Андрощук (технічний університет), категорія до 105 г – 275 кг (125+150). Срібні нагороди отримали: Вадим Вавшко і Євген Попенко (технічний університет), Сергій Ковбасюк (педагогічний університет), Дмитро Сніцар (кооперативний інститут) і Богдан Міщенко (аграрний університет).
    У командному заліку місця розділилися так:

    перше місце – ВДПУ, друге місце – важкоатлети Національного аграрного університету. Бронзовими призерами стали спортсмени Вінницького кооперативного інституту. Четверте і п’яте місця поділили відповідно важкоатлети Національних медичного та аграрного університетів.
    За результатами змагань сформована збірна команда студентського колективу Вінниччини, котрі захищатиме честь області на Всеукраїнській Універсіаді в маю місяці поточного року, куди увійшли такі важкоатлети: Вікторія Базюк, Дарія Шпатова, Сергій Ковбасюк, Вадим Мельник (педагогічний університет), Анастасія Ковбасюк, Дмитро Сніцар, Максим Гайдамака, Андрій Москаленко (кооперативний інститут), Георгій Боханов і Дарія Сімчук (медичний університет) Максим Лубов (аграрний університет) та Роман Андрощук і Євген Попенко (технічний університет). Тренери команди – Іван Лозовський, Петро Нагурний і Олександр Ковальчук. Тож хорошої підготовки і вдалого виступу на Всеукраїнській Універсіаді.


    Головний суддя змагань, суддя міжнародної категорії – Іван Лозовський
     
    Просмотров: 643 | Добавил: vinnica | Рейтинг: 5.0/1
    Всего комментариев: 0
    Имя *:
    Email *:
    Код *:
    Бесплатный конструктор сайтов - uCoz