//vinnica-shtanga.ucoz.ua/gerb.jpg

ШТАНГИСТЫ ВИННИЦКОГО КООПЕРАТИВНОГО

Меню сайта


Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0


Форма входа


Поиск


Календарь
«  Февраль 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
2425262728


Друзья сайта
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz


  • Архив записей


    Приветствую Вас, Гость · RSS 28.03.2024, 14:51
    Главная » 2014 » Февраль » 1 » Репетиция тежелоатлетов Винничины перед Кубком Украины 2014
    22:19
    Репетиция тежелоатлетов Винничины перед Кубком Украины 2014
    Сильні морози не завадили важкоатлетам Вінниччини показувати кращі результати на важкоатлетичному помості Кубку області.  Та все ж непогода зробила свою справу. Не прибули на змагання штангісти з Крижопільщини, Липовецького, Жмеринського та Барського районів. Всього п’ять команд змагалися за право приставляти Вінниччину на Кубку України, який проходитиме у спортивному комплексі «Колос» міста Вінниці з 19 по 22 лютого цього року. Там ми і зустрінемося з сильнішими важкоатлетами нашої держави, чемпіонами та рекордсменами України, переможцями і призерами світових і Європейських чемпіонатів. Цього разу прихильники прекрасного силового виду спорту ще раз могли зістрітися зі своїми кумирами. На змаганнях виступали майже всі сильніші богатирі нашого краю. Як завжди першими на поміст вийшли самі «легкі» атлети та дівчата. Вони і задали темп боротьби за чемпіонське звання. У дівчат, майстер спорту Любов Кураченко із Тульчина (тренер Віктор Мельник) з хорошим результатом  ​у сумі двоборства - 210 кг (100,0+110,0), ще раз підтвердила свої наміри боротися за одну із медалей на Кубку України серед спортсменок вагою до 75 кг.


    Вікторія Поліщук із МДЮСШ №5 стає чемпіонкою у ваговій категорії понад 75 кг.
    Не було рівних в боротьбі за першість нашому сильному кандидату в майстри спорту Дмитру Громовому (тренер Костянтин Соцков). У ваговій категорії до 56 кг він впритул наблизився до майстерського рубежу, показавши підняті кілограми в ривку 86,0 та у поштовху 100,0 кг. Двічі, студент із технічного університету, вів боротьбу з вагою 110 кг, нажаль перемога була не на стороні спортсмена, вага не підкорилася. У ваговій категорії до 62 кг перемагає Віталій Буга (тренер Петро Нагурний). Практично не було рівних суперників у студента медичного університету Георгія Боханова (тренери: Іван Лозовський, Майя Ліщенко). У ваговій категорії до 69 кг він стає одноосібним лідером з результатом у сумі двоборства 225,0 кг (105,0+120,0). Ще два спортсмена із Кооперативного інституту святкували перемогу над суперниками. Олександр Казмірчук та Артем Демчук (тренери Іван Лозовський , Майя Ліщенко) стають переможцями Кубку області відповідно у вагових категоріях до 77 і 85 кг.

    Тільки особиста вага спортсменів вирішила долю золотої нагороди для атлетів категорії до 94 кг. Майстер спорту із
    Тульчина Костянтин Літвінов (тренер Віктор Мельник) та кандидат в майстри Олександр Драч (тренер Петро Нагурний) боролися за перемогу до останнього підходу. Тільки вдала спроба у поштовху вагою у 168 кг стає переможною для Костянтина Літвінова. Набравши 290,0 кг в сумі двох вправ, Костянтин стає переможцем. За більшою особистою вагою на другу сходинку п’єдесталу піднімається Олександр Драч. Бронзову нагороду отримує важкоатлет кооперативного інституту Олександр Бартошук (тренери: Іван Лозовський, Майя Ліщенко), показавши особисті рекордні досягнення в ривку 128,0 кг та у поштовху 152,0 кг..

    Ще дві медалі золоті розіграли спортсмени в категоріях до 105 та понад 105 кг. Майстер спорту Богдан Мойсеєв (тренери: Костянтин Соцков, Іван Лозовський),стає переможцем у ваговій категорії до 105 кг.
    Наш суперважковаговик, призер чемпіонатів України, майстер спорту Сергій Мельник (тренер Петро Нагурний), набрав в сумі двоборства 325,0 кг(145,0+180,0), ще раз довів, що має всі шанси увійти до шістки сильніших богатирів України.
    Досить вдало виступає після травми і Дмитро Бабич (тренери: Костянтин Соцков, Іван Лозовський). Показавши свої кращі результати у ривку 145,0 кг та поштовху 170,0 кг, спортсмен має великий шанс зовсім скоро увійти до клубу майстрів спорту України. Командну боротьбу виграє команда міста Вінниці. На другому місці Вінницький район, а бронзовими призерами стає богатирська дружина із Тульчинського району. Зовсім мало часу залишається до головного старту року – Кубку України. То ж побажаємо нашій дружині і тренерському складу успішних стартів і хороших результатів.


     ​Іван Лозовський, почесний майстер спорту.

        

    Просмотров: 787 | Добавил: vinnica | Рейтинг: 5.0/3
    Всего комментариев: 0
    Имя *:
    Email *:
    Код *:
    Бесплатный конструктор сайтов - uCoz