//vinnica-shtanga.ucoz.ua/gerb.jpg

ШТАНГИСТЫ ВИННИЦКОГО КООПЕРАТИВНОГО

Меню сайта


Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0


Форма входа


Поиск


Календарь
«  Август 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31


Друзья сайта
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz


  • Архив записей


    Приветствую Вас, Гость · RSS 29.03.2024, 11:36
    Главная » 2015 » Август » 17 » ЧЕМПИОНАТ ВИННИЦКОЙ ОБЛАСТИ ПО ТЯЖЕЛОЙ АТЛЕТИКЕ 2015
    11:57
    ЧЕМПИОНАТ ВИННИЦКОЙ ОБЛАСТИ ПО ТЯЖЕЛОЙ АТЛЕТИКЕ 2015

    Важкоатлети Вінниччини на ювілейному чемпіонаті!
    Більше сорока спортсменів прийшли до спортивного комплексу «Колос» щоб помірятися силою і поборотися за нагороди чемпіонату області присвяченого 120 річниці важкої атлетики України і визначити склад збірної команди області на чемпіонат України, котрий проходитиме з 7 по 12 вересня у місті Городку, Хмельницької області. Привітати важкоатлетів зі святом прийшли: дворазовий срібний призер Олімпійських ігор, учасник чотирьох Олімпіад, заслужений майстер спорту, голова обласного відділення Національного Олімпійського комітету України Павло Хникін, представник обласного спорткомітету Наталія Конюкова, від Федерації важкої атлетики України важкоатлетів Вінниччини зі святом привітав директор гіпермаркету «Епіцентр» Андрій Іванов та головний суддя змагань, суддя Національної категорії Ігор Шевчук. Приємно, що серед учасників чемпіонату приймали участь сім майстрів спорту, серед них: чемпіонка та призери українських чемпіонатів, бронзова призерка чемпіонату Європи, майстер порту – Любов Кураченко та майстер спорту Костянтин Літвінов (Тульчин, тренер - Віктор Мельник), майстри спорту з міста Жмеринки Вячеслав Малюшицький і Павло Крижановський (тренер Василь Стрельбіцький) та майстри з міста Вінниці – призери чемпіонату України Олександр Драч і Сергій Мельник (тренер Петро Нагурний) і майстри спорту із ОДЮСШ ФСТ «Колос» Андрій Паламар і Богдан Мойсеєв (тренер Костянтин Соцков).
    У змаганнях взяла участь і молодь та юні спортсмени. Як завжди першими у боротьбу за медалі вступили дівчата і спортсмени найлегших вагових категорій. Досить успішно виступає цього року юний важкоатлет Денис Бевз (тренери: Іван Лозовський, Майя Ліщенко). До своєї бронзової нагороди з Всеукраїнських змагань, Денис впевнено використав всі залікові спроби і стає чемпіоном області у ваговій категорії до 56 кг.  Чемпіонками області серед дівчат також стали: Дарія Симчук (тренери Іван Лозовський, Майя Ліщенко), Вікторія Поліщук і Ірина Слюсаренко (тренер Петро Нагурний), а абсолютною чемпіонкою серед дівчат, з результатом у двоборстві 202 кг (90+112) стає майстер спорту із м. Тульчина Любов Кураченко (тренер Віктор Мельник). Досить успішно стартували і чоловіки. Чемпіоном у ваговій категорії до 77 кг стає Олексій Нагурний (МДЮСШ№5, тренер Петро Нагурний) – 235 кг (105+130), друге місце виборює Олександр Казмірчук (ОДЮСШ – ВКІ, тренери Іван Лозовський, Майя Ліщенко) – 210 кг (95+115), а бронзовою нагородою нагороджено ветерана важкої атлетики Юрія Ромашкана і юнака Олексія Жученко.
     Два майстри спорту, Олександр Драч (МДЮСШ №5) і Вячеслав Малюшицький (м. Жмеринка) боролися за розподіл медалей у ваговій категорії до 94 кг. Обидва спортсмени підкорили у першій вправі ривку по 140 кг, але молодість взяла своє. Вячеслав, маючи за плечами 33 роки, все ж впевнено зафіксував на випрямлених руках над головою вагу 155 кг і з сумою у двоборстві 295 кг стає срібним призером чемпіонату області.

    На нашому чемпіонаті, нажаль всього два спортсмени виступали у цій ваговій категорії Павло Крижановський (м. Жмеринка, тренер Василь Стрельбіцький) і шістнадцятирічний юнак, студент Вінницького Кооперативного інституту Максим Гайдамака (тренери: Іван Лозовський, Микола Тимчик). Перемога цього разу дістається більш досвідченому майстру спорту Павлу Крижановському – 315 кг (145+170), а срібна нагорода у Максима Гайдамаки, до речі, він отримав травму, але все ж таки закінчив змагання з сумою 227 кг (107+120). Командні місця розділилися таким чином – чемпіонами стають збірна команда міста Вінниці, на другому місці богатирі міста Жмеринки, а бронзові нагороди у важкоатлетів міста Тульчина. Приємно відмітити те, що досить успішно виступали і важкоатлети із ДЮСШ міста Турбова.

    Іван Лозовський, почесний майстер спорту

    Просмотров: 820 | Добавил: vinnica | Рейтинг: 5.0/1
    Всего комментариев: 0
    Имя *:
    Email *:
    Код *:
    Бесплатный конструктор сайтов - uCoz